Änglarnas Kennel

 

Skriv ett inlägg

Efter att ha tittat runt på hemsidan hoppas jag att du vill lämna ett litet tassavtryck. Frågor om valpar eller dyl får du bäst svar på genom att maila oss.

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Gästbok

Antal inlägg: 231

Namn: Helena Leander Åkesson
Tidpunkt: 2023-12-28 15:25
Hej! Vi är ett dansksvenskt par som bor på en gård utanför Skillinge. Efter snart ett år på gården har vi kommit fram till att det såklart är en dansksvensk hund och inget annat, som ska flytta in till oss. Åh vad många år vi har drömt och väntat på rätt tillfälle.
Ingen av oss har haft hund förut, men jag är uppväxt med katt, höns och kaniner och som vuxen har jag levt med orm och papegoja. Så ja, vi har mycket att lära! Men vi har också tid. Barnen är vuxna, min sambo Michael har slutat jobba och vi är på rätt plats i livet.
Har ni någon kull till våren, april maj så är vi intresserade av en tik. Och vi kommer gärna och hälsar på!
Helena och Michael

Namn: Bo Björling
Tidpunkt: 2023-12-14 00:37
Hej. Är intresserad av era tikvalpar, som är leveransklara 5 Dec. Mitt namn Bo Björling är pensionär med arbetande maka, vi förlorade vår älskade lilla Quinni från Rippåsens kennel hon var våran i 14 år för några månader sedan, en fantastik liten sjöman, bodde i hop med mej på båten 6 månader om året, Jag och min fru bor på Horns Gård i Västervik vid havet, Jag är själv utbildad hund instruktör haft hund över femtio år mest Irländare men sista 14 åren DSG som vi älskar så stor hund fast liten. 072 5291279 mobil. Har även ställt ut på 90 talet Mrd Red Tails , blev årets ras i grupp med Ronja 92. Mvh hoppas på svar Bo.

Namn: Therese Persdotter
Tidpunkt: 2023-12-13 18:19
Hej! Jag jobbar som lärare på naturbruksgymnasium och kan ha hund med på jobb. Har tidigare haft hund. Jag undrar ifall ni har planer på valpar under 2024? Trefärgade?

Mvh Therese

Namn: Marielle Möllebro
Tidpunkt: 2023-10-11 21:57
Hej!
Mitt namn är Marielle Möllebro och bor med min man och två tonårsdöttrar på en liten gård i Bromölla.
På gården har vi nu två katter och en häst och en hund är en dröm som jag , vi haft länge. Vi har kollat runt och besökt ett par kennlar / privatpersoner för att ta reda på vilken rad som skulle kunna passa vår familj/ intresse bäst och kom då fram till gårdshund.
Jag är lärare och arbetar deltid och har ”skollov” och mycket ledighet. Mina döttrar går på högstadiet/ gymnasiet och har varierade dagar med sovmorgon och korta eftermiddagar.
Våra intresse förutom djur är att träna/ promenera i skogen där vi bor. Min önskar förutom ett underbart sällskap är att gå lite kurser bla lydnad och annat som hunden verkar sugen på.
Vår dröm är en valp, en hane helst i slutet av maj/ början av juni 2024 då jag har ett långt sommarlov då vilket är en perfekt start för både hunden och oss. Vi kommer såklart gärna på besök.
Hör gärna av dig om detta låter intressant.
Varma hälsningar från Marielle, Jonas, Nea och Irma

Namn: Sara Larsson
Tidpunkt: 2023-04-27 18:09
Hej
Jag undrar om ni har några valpar tillsalu nu eller i framtiden?
Jag har alltid haft chihuahuor och har en kvar, miste min andra förra veckan. Nu är lilla Saga som är kvar ledsen och jag har börjat leta efter en kompis. Mina hundar är med mig 100% om dagarna, på jobb, i trädgården och i sängen. Alltid.
Jag har idag via min chef varit i kontakt med hunseröd och ev finns där valp😀 men tänkte att jag kunde göra även med er om det inte skulle finnas på hunseröd. Förstod att er hane var pappa till deras kull.

Namn: Kristina Berling Bengtsson
Tidpunkt: 2023-04-16 14:18
Hej

Vi är ett par som haft en dansksvensk blandras
I 16 år och längtar efter en ny hund vi bor på Kållandsö vid Lidköping på landet ! Vi är daglediga oxå . Om ni har ngn kull på gång så är vi intresserade av en hanhund . Vi åker till Svedala i slutet på maj och hälsar på barn och barnbarn
. Då kan vi komma till er och titta !


Med vänlig hälsning

Kristina och Elis Bengtsson

Namn: Inger
Tidpunkt: 2023-03-08 19:18
Hej
Är nyfiken på rasen och undrar om ni har någon valp till salu under våren

Undrar gör
Inger Lignell

Namn: Susanne Larsson
Tidpunkt: 2023-02-23 19:30
Hej!

Jag heter Susanne och bor lite lanligt i Marks kommun med min man våra två lite äldre tikar och vpr vuxna dotter som bor hemma tillfälligt en kort period pga sitt arbete.

Våra hundar har en central del i vårt liv och vardag!

Vi letar efter en DSG tikvalp och kikat runt hos olika uppfödare och vissa är mer intressanta än andra, din kennel, utbildning och engagemang i rasen och dina fina hundar är känns genuint och väldigt seriöst.

Tiken som nu väntar valpar är valparna förbokade?
Finns det chans att tinga tikvalp i denna kullen om det blir någon/några?

Vill höra först innan jag presenterar mig, mina hundar vad jag erbjuder för hundliv åt kommande valp för att se om du tycker jag är intressant 🤗🐾

Mvh Susanne

Namn: Lilian Persson
Tidpunkt: 2023-01-10 17:31
Hej! Jag är intresserad av att köpa DSG tik om ni får någon framöver.Jag och min man samt vår DSG Maya bor i Söderköping i villa med inhägnad tomt./ VÄNLIGEN Lilian Persson

Namn: Greta
Tidpunkt: 2022-05-28 15:03
Hej

Kontakta mig

Har du frågor eller bara vill komma i kontakt med oss kan du ringa eller skicka ett mail från formuläret nedan.

Det går även bra att maila direkt på info@anglarnas.se

Gabriela Marsh 
Bonnarp 674
264 53 LJUNGBYHED
0435-44 11 10, 0736-87 60 18

   

Buszmulan