Änglarnas Kennel

 

gabriela_dansk-svensk gårdshund

Att försäkra sitt djur borde vara en självklarhet. Räkningen springer fort iväg vid ett besök hos veterinär eller djursjukhus. Framförallt på jourtid.

Priserna och villkoren på försäkringar kan variera mycket från bolag till bolag. Jag har genom åren varit kund hos olika bolag och hamnade till slut hos Sveland som oerhört nöjd kund så det känns som en extra bonus att få representera detta företag! Både premierna och villkoren är oerhört bra. På just Dansk Svensk Gårdshund vågar jag påstå att de är bäst på marknaden.

Att arbeta som ombud på Sveland ser jag som ett utmärkt komplement till min uppfödning. Jag kan på detta vis ge mina valpköpare en liten extra service och självklart är vem som helst välkommen att ringa mig. Jag hjälper er hjärna med att se över era nuvarande försäkringar, kostnadsförslag på nyteckning eller generella råd gällande djurförsäkringar.

 Sveland erbjuder 3% rabatt på premien första året om man försäkrar in valpen före 4 månaders ålder och därefter kommande år 20% rabatt för unghunden.
Hos oss får man även rabatt på premien sk. bonus om man haft turen att inte behöva utnyttja den.

I vår individuella försäkring ingår även försäkring för dolt fel.

Vi erbjuder väldigt bra försäkringar för uppfödare med bla. valpkullsförsäkring direkt från födeln, möjlighet för gratis dolda fel-försäkring m.m

Tveka inte att höra av er till mig om ni har frågor och funderingar. 

gabriela.marsh@sveland.se eller telefon 0736-876018